PÜF NOKTASI

Kurabiye pişirmenin püf noktaları
Kurabiye pişirmenin püf noktaları

  • Un, kabartma tozu gibi katı malzemeleri mutlaka eleyerek kullanmalısınız.
  • Kurabiyelerinizin pişerken yayılmamasını istiyorsanız, fırın tepsisine aldıktan sonra 15 dakika buzdolabında bekletmelisiniz. Sonrasında ise sıcak fırında pişirmelisiniz.
  • Kurabiyelerinizi yağlı kağıt üzerinde pişirirseniz fırından kırmadan çıkarmanız daha kolay olur.
  • Artan kurabiye hamurlarınızı dondurucuda saklayabilir, misafiriniz geldiğinde hemen çıkarıp taze kurabiyeler hazırlayabilirsiniz.


Yeniliklerden haberdar olun!

Lezzet’ten sürekli haberdar olmak istiyorsanız e-posta adresinizi girerek kaydolun!