Yoğurtlu Kek Yapmak İçin 4 Tüyo

28 Kasım 2025, 13:10 tarihinde güncellendi.
Yoğurtlu kek, yumuşacık dokusu ve hafif lezzetiyle çay saatlerinin vazgeçilmezidir. Püf noktası, yoğurdu oda sıcaklığında kullanmak ve hamuru fazla karıştırmamaktır. Doğru pişirildiğinde hem kabarık hem de uzun süre taze kalan nefis bir kek elde edersiniz.
Yoğurtlu Kek Yapmak İçin 4 Tüyo

Yoğurt, keke nem ve hafif ekşi bir tat katarak lezzetini artırır. Şekerle iyice çırpıldığında kek daha pürüzsüz ve yumuşak bir kıvam kazanır. Fırından yayılan mis gibi kokusuyla yoğurtlu kek her daim ev yapımı lezzetlerin favorilerindendir.

Kategoriler

Benzer Yazılar

Lezzet Logo