Evde Pastane Tadında Bagel Yapmanın Püf Noktaları

29 Kasım 2025, 15:39 tarihinde güncellendi.
Evde bagel yapmak için yüksek proteinli unla yoğun ve elastik bir hamur yoğurun ve hafif mayalandırın. Hamurları halka şekline getirip kaynar şekerli suda kısa süre haşlayarak dışının çıtır ve parlak olmasını sağlayın. Son olarak yüksek sıcaklıkta fırınlayın ve soğumadan önce tel ızgara üzerinde dinlendirin; bu, içinin yoğun ve dışının çıtır olmasını garantiler.
Evde Pastane Tadında Bagel Yapmanın Püf Noktaları

Evde pastane tadında bagel için hamuru yoğun ve elastik yoğurun, hafif mayalandırın. Hamurları halka şekline getirip kısa süre şekerli suda haşlayın. Sonra yüksek sıcaklıkta fırınlayıp tel ızgara üzerinde soğutun.

Kategoriler

Benzer Yazılar

Lezzet Logo