FRAPPÉ


Frappé tarifi için malzemeler
Malzemeler
- 1 su bardağı soğuk süt
- 1.5 tatlı kaşığı hazır kahve
- 3~4 parça buz
- 1 tatlı kaşığı toz şeker
- 1 tatlı kaşığı krema
Üzeri için
- Krem şanti ve çikolata sosu
Frappé hazırlanışı
Kahve, şeker, krema ve sütü çırpıcının haznesine koyup iyice çırpın. Karışımı, servis bardağına 2-3 cm aşağıda kalacak şekilde koyun. Buzu ekleyin. Üzerini krem şanti ve çikolata sosuyla süsleyerek servis yapın.
Aynı Kategoriden Tarifler


Lezzet Dergisi'nden en yeni tarifleri ve son haberleri bildirim olarak almak ister misiniz?
Mutfak Okulu

Dergide bu ay neler var?
DİYET YEMEKLERİ
YORUM YAPMAK İÇİN ÜYE GİRİŞİ YAPMANIZ GEREKMEKTEDİR!