Yangıç
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Yangıç Tarifi İçin

Malzemeler

Hamur için:

Yangıç

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Unu hamur yoğurma kabına alın. Ortasını havuz gibi açıp yoğurt, yumurta, tuz ve su ekleyerek yoğurun.
  2. Yumurta büyüklüğünde parçalar koparıp bezeler hazırlayın. Üzerine un serperek oklavayla kalın yufkalar halinde açın.
  3. Soğanı soyup rendeleyin. Derin bir kapta, kıyma, rendelenmiş soğan, tuz ve karabiberi karıştırın. Hamurların ortasına kıymalı iç malzemeyi yayıp katlayın. 
  4. Sacta veya teflon tavada gözleme gibi pişirin. Margarin sürüp servis yapın. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Kahvaltılık Tarifler Yöresel Tarifler Hamur İşi Tarifleri Tuzlu Hamur İşi Tarifleri Çay Saati Tarifleri Börek Tarifleri Karadeniz Mutfağı Yemekleri

Benzer Tarifler

Kaz Tiridi
Fasulye Turşusu Kavurması
Hasuda Tatlısı
Çakallı Menemen
Galacoş Yemeği
Kastamonu sahan paçası