Aside
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Aside Tarifi İçin

Malzemeler

Aside

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Şekeri ılık suyun içinde eritin.Yağı ayrı bir tavada eritip unu ilave edin ve tahta bir kaşıkla sürekli karıştırarak pembeleşinceye kadar kavurun.
  2. Kavrulmuş una azar azar ılık şekerli su ekleyin.Un, suyu tümüyle çekip katılaşıncaya kadar karıştırmaya devam edin.
  3. Ocaktan alıp servis tabağına alın.Üzerine ceviz ve tarçın serpin. Ilık servis yapın. 

Tarif Kategorileri

Yöresel Tarifler Farklı Tatlı Tarifleri Tatlı Tarifleri MasterChef Tarifleri İç Anadolu Yemekleri Kayseri Mutfağı

Benzer Tarifler

Beypazarı Kuşbaşılı Güveç
Elmadağ Tiridi
Öllüğün Körü
Zeyve Kebabı
Herle Tatlısı
Arap Aşı