İncassiye
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
İncassiye Tarifi İçin

Malzemeler

İncassiye

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Piyazlık doğranmış soğanlarla etleri orta boy bir tencerede yağ ile birlikte kavurun. Soğan yumuşadıktan sonra ayrı bir kapta suda bekletilmiş erik kuruları, haşlanmış nohut ve biber salçasını ilave edip karıştırın. Yarım su bardağı su ekleyip kaynamaya bırakın. Kaynayınca pekmez ilave edip karıştırın ve dinlenmeye bırakın. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Et Tarifleri Güneydoğu Anadolu Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri Farklı Et Yemekleri Yöresel Tarifler

Benzer Tarifler

Mumbar
Kübbülmüşviyye
Batman Usulü Kütülk
Kahiye Tatlısı
Kıliçe
Ikbebet