Alluciye
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Alluciye Tarifi İçin

Malzemeler

Alluciye

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Orta boy bir tencerede etleri kendi suyuyla kavurun. Zeytinyağı ve ince doğranmış soğanı ilave edip karıştırın. İnce kıyılmış taze soğanları ekleyin. Ardından ufak doğranmış kabakları da ekleyip yarım su bardağı su ilave edin ve kaynamaya bırakın. Son olarak üzerini bol miktarda ayıklanmış maydanozla kaplayıp ocaktan alın ve dinlenmeye bırakın. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Güneydoğu Anadolu Yemekleri Et Tarifleri Yöresel Tarifler Kırmızı Et Yemekleri

Benzer Tarifler

Mumbar
Kübbülmüşviyye
Batman Usulü Kütülk
Kahiye Tatlısı
Kıliçe
Ikbebet