Siyah-Beyaz Pasta
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 10 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Siyah-Beyaz Pasta Tarifi İçin

Malzemeler

Siyah kek için

Vanilyalı kek için

Peynirli krema için

Kekleri ıslatmak için

Siyah-Beyaz Pasta

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Yumurtalar, ayçiçek yağı ve tahini mikserle 8 dakika çırpın. Başka bir kapta çörek otu ve süt dışındaki kuru malzemeleri harmanlayıp yumurtalı karışıma ekleyin.
  2. İyice karıştırdıktan sonra süt ve çörek otunu ekleyerek 10 dakika daha çırpın. 20 santim çapında içi yağlanmış kek kalıbına doldurup 30 dakika pişirin.
  3. Vanilyalı kek için yumurta, ayçiçek yağı ve vanilyayı mikserle karıştırın. Başka bir kapta kuru malzemeleri harmanlayın ve yumurtalı karışıma ekleyerek 5 dakika daha çırpın.
  4. Ardından sütü ekleyip 10 dakika daha çırpın. 20 santim çapında içi yağlanmış kek kalıbına doldurup 30 dakika pişirin.
  5. Peynirli krema için tüm malzemeleri bir kasede çırpın ve buzdolabında soğutun. Pişen kekleri farklı boyutlardaki çemberleri kullanarak kesip siyahla başlayarak dıştan içe doğru bir siyah, bir beyaz olmak üzere iç içe yerleştirin.
  6. Bu işlemi yaparken kek katlarını sütle ıslatın. Keki krema ile kaplayarak buzdolabında bekletin. Pasta süslemeleri ve taze çiçeklerle süsleyip servis yapın. Afiyet olsun.

Dilerseniz, sürprizli bir şekilde sunabileceğiniz beyaz pasta tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Kek Tarifleri Pasta Tarifleri Çay Saati Tarifleri Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Fakir Pastası
Muhallebili Bisküvili Pasta
Diyabetik Pasta
Kış Pastası
Çıtır çıtır yaz pastası
Latte Pasta