Pankek Pasta
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Pankek pasta yapımına tarifimizden ulaşın. Şimdiden afiyet olsun.

Dilerseniz, kahvaltı sofralarında sunabileceğiniz pankek tarifini de deneyebilirsiniz.

Pankek Pasta Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Dolgusu için

Pankek Pasta

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Un, kabartma tozu, vanilya ve şekeri bir kasede harmanlayın. Yumurta, süt ve eritilmiş tereyağını başka bir kasede çırpın. Un karışımını ekleyip iyice karıştırın.
  2. Yapışmaz yüzeyli tavayı ısıtın. Fırça ile çok hafif ayçiçeği yağı sürün ve hamurdan 2 yemek kaşığı kadar tavaya alıp önlü arkalı hafif kızarıncaya kadar pişirin.
  3. Hamur bitinceye kadar aynı işlemi tekrarlayın. Krema, şeker ve vanilyayı katılaşıncaya kadar mikserle çırpın. Çilekleri yıkayıp ince dilimleyin.
  4. Üç pankekin aralarına krema yayıp çilek dilimleri yerleştirerek üst üste dizin. Üzerini krema, çilek ve fıstık ile süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Tatlı Tarifleri Pasta Tarifleri Pankek Tarifleri Pratik Pasta Tarifleri

Benzer Tarifler

Fakir Pastası
Muhallebili Bisküvili Pasta
Diyabetik Pasta
Kış Pastası
Çıtır çıtır yaz pastası
Latte Pasta