Portakallı Ve Kremalı Pay
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Portakallı Ve Kremalı Pay Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Portakallı Ve Kremalı Pay

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Bisküvileri mutfak robotunda çekerek toz haline getirin. Tereyağını eritip ekleyin ve iyice karıştırın.
  2. Karışımı tabanı çıkan küçük tart kalıplarına bastırarak yerleştirin. Derin dondurucuda soğumaya bırakın.
  3. Suyu bir kaseye alıp jelatini üzerine serpiştirin ve 10 dakika bekletin. Krema, portakal suyu, rendelenmiş portakal kabuğu, şeker ve vanilyayı sos tenceresine alıp orta ateşte ısıtın.
  4. Jelatini ekleyin ve eriyinceye kadar karıştırın. Ocaktan alarak 10 dakika beklettikten sonra tart tabanlarının içine doldurun.
  5. Buzdolabında en az 2-3 saat soğuttuktan sonra üzerini taze kekik, mini mereng ve kakao ile süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Tart Tarifleri Tatlı Tarifleri Çay Saati Tarifleri Kremalı Tatlılar Diyet Tatlı Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti