Pişmaniyeli Muzlu Mus
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pişmaniyeli Muzlu Mus Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Pişmaniyeli Muzlu Mus

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Bisküvilerinizi rondodan geçirip toz haline getirin ve erittiğiniz tereyağı ile karıştırın. Servis bardaklarının dibine doldurup tabanınızı hazırladıktan sonra buzdolabına koyun. Kremayı bir kaba alıp kabarıp katılaşana kadar iyice çırpın. Blenderla püre haline getiridiğiniz muzları kremaya ekleyip karıştırmaya devam edin. Servis kaselerindeki bisküvili tabanınızın üzerine hazırladığınız kremalı karışımın yarısını ekleyin.Üzerine tel tel ayırdığınız pişmaniyeden koyup kalan kremalı karışımdan dökün. 3-4 saat buzdolabında dinlendirdikten sonra fındık krokan, pişmaniye ve muz dilimi ile süsleyerek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Muzlu Tarifler Tatlı Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Diyet Tatlı Tarifleri Kuruyemişli Tarifler Çay Saati Tarifleri

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti