Kirazlı Ve Karadutlu Milföy Tart
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kirazlı Ve Karadutlu Milföy Tart Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Kirazlı Ve Karadutlu Milföy Tart

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Yumurta akı, pudra şekeri ve vanilyayı bir kasede karıştırın. Ayrı bir kasede toz badem ve file bademi karıştırın. Milföy hamurlarını merdane ile tart kalıbınızın boyutlarında açıp kalıbınızın içine yerleştirin. Hazırladığınız bademli karışımı kenarlarından 2 cm boşluk bırakarak milföy hamurunun üzerine yayın. Karadutları ve çekirdeklerini çıkarttığınız kirazları üzerine dizin. Kenarlarına bir miktar daha file badem serpiştirip 200 dereceye ayarlı fırında kızarıncaya kadar pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın. Beyaz çikolatayı benmari usulü eritip tartın üzerine çizgi şeklinde dökün. Dilimleyerek ılık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Tart Tarifleri Çay Saati Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri Milföylü Tarifler Diğer Tarifler Hamur İşi Tarifleri

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti