Kaymaklı Kayısı Tatlısı
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kaymaklı Kayısı Tatlısı Tarifi İçin

Malzemeler

Kaymaklı Kayısı Tatlısı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Kaymağın yarısını bir tepsiye yayın. Üzerine kayısı marmeladını yayın. Antep fıstığını serpiştirin. En üste kalan kaymağın yarısını yayın. Dört yumurta akını çok az tuz ile kar gibi oluncaya kadar çırpın ve kaymağın üzerini kaplayacak şekilde yayın. Üzerini pürmüz ile yakın. Soğuduktan sonra üzerine fıstık serpip servis yapın. Afiyet olsun.

Yaklaşık 30 dakika da hazırlayabileceğiniz pratik kayısı tatlısını da notlarınız arasına ekleyin.

Tarif Kategorileri

Çay Saati Tarifleri Tatlı Tarifleri Kaymaklı Tatlılar Meyveli Tatlı Tarifleri Kahvaltılık Tarifler

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti