Frambuazlı Parfe
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Frambuazlı Parfe Tarifi İçin

Malzemeler

Frambuazlı Parfe

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Denenmiş yemek tarifleri sunan Lezzet'in meyveli tatlı tarifleri listesinden iyi bir seçim.

Tozşeker ve 1 su bardağı kadar böğürtleni mutfak robotunda veya çatalla iyice ezin.

Yumurta sarıları ve aklarını ayırıp ayrı kaplarda çırpın. Kremşantiyi hazırlamak için çilekli süt ve şantiyi çırpıp buzlukta 15-20 dakika bekletin.

Buzlukta beklettiğiniz krem şantinin içine sırasıyla; yumurta akları, yumurta sarıları ve tozşekerli karışımı ekleyip mutfak robotunda iyice karıştırın. Kalan böğürtlenleri ekleyip kaşık yardımıyla özenle karıştırın. Karışımı dikdörtgen bir cam kalıba dökün. Buzlukta en az 3-4 saat dondurun. Dilimleyip soğuk servis yapın.

Tarif Kategorileri

Meyveli Tatlı Tarifleri Çay Saati Tarifleri Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti