Çilekli Ve Kremalı Puflar
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Çilekli Ve Kremalı Puflar Tarifi İçin

Malzemeler

Dolgusu için

Üzeri için

Çilekli Ve Kremalı Puflar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Süt, su, toz şeker, tuz ve tereyağını bir tencereye alıp kaynatın. Ocaktan alıp unu ekleyin ve karıştırın. Tencereyi tekrar ocağa alıp 1-2 dakika pişirin. Karışımı bir kaba aktarın. Ilındıktan sonra yumurtaları ekleyip mikser ile karıştırın. 
  2. Karışımı bir sıkma torbasına doldurun. Yağlı kağıt serili fırın tepsisine hamurdan yuvarlak şeklinde sıkın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 25-30 dakika pişirin. Fırından alıp tel ızgarada soğumaya bırakın. 
  3. Dolgusu için kremayı bir kaba alıp mikser ile çırpın. Pudra şekeri ve vanilya özünü ekleyip karıştırın. Dolguyu hamurların yarısına paylaştırın. Çilekleri dilimleyip dolgunun üzerine dizin. Hamurların yarısıyla üzerlerini kapatın. Pudra şekeri serperek servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Sütlü Tatlılar Meyveli Tatlı Tarifleri Tatlı Atıştırmalık Tarifler Atıştırmalık Kremalı Tatlılar Hamur İşi Tarifleri

Benzer Tarifler

Çilekli Cheesecake Topları
Karamelize Ayva Tatlısı
Tufahija
Yaban Mersinli Kadayıf Tatlısı
Kızılcık Reçeli
Kızılcık Şerbeti