SİTEDE GÖR
Ad
Anasayfa
Tarifler
Meyveli Tatlı Tarifleri
Böğürtlenli Tereyağı
Böğürtlenli Tereyağı
Güncelleme tarihi:
22 Eylül 2020
Hazırlanma Süresi :
10 dakika
Pişirme Süresi :
15 dakika
Kaç Kişilik:
4 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Böğürtlenli Tereyağı Tarifi İçin
Malzemeler
40 gr tereyağı
1 tatlı kaşığı pudra şekeri
1 çay bardağı böğürtlen
Böğürtlenli Tereyağı
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
40 gr tereyağını oda ısısında iyice yumuşayıncaya kadar bekletin.
Tereyağı, 1 tatlı kaşığı pudra şekeri ve 1 çay bardağı böğürtleni mutfak robotundan geçirin.
Karışımı şekilli buz kalıplarına doldurun ve 1 saat derin dondurucuda bekletin.
Böğürtlenli tereyağlarını kalıplardan çıkartarak soğuk servis yapın.
Tarif Kategorileri
Diğer Tarifler
Kahvaltılık Tarifler
Benzer Tarifler
Vişne Hoşafı Tarifi
Çilekli Frozen Tarifi
Erimeyen Şeftali Reçeli Tarifi
Tam Ölçülü Ayva Reçeli Tarifi
Kuru İncir Reçeli Tarifi
Frambuazlı Cheesecake Tarifi