Tabanı için, rondodan geçirilmiş yulaflı bisküviyi geniş bir karıştırma kabına alın. Eritilmiş tereyağını ilave edip iyice karıştırın. Karışımın yarısını kare bir fırın kabının tabanına yayın. Önceden ısıtılmış 175 derece fırında 8-10 dakika pişirin. Fırından alıp soğumaya bırakın.
Dolgusu için pudra şekeri ve tereyağını geniş bir karıştırma kabına alın. Krema kıvamına gelinceye kadar bir mikser yardımıyla çırpın. Krem peynir ve küp doğranmış ananası ilave edin. Tüm malzemeyi bir spatula yardımıyla karıştırın. Harcı soğuyan bisküvili tabanın üzerine yayıp düzleştirin.
Kalan bisküvili karışımı ananaslı harcın üzerine yayın. Dört saat buzdolabında dinlendirin. Dilimleyip servis yapın.