Kupta Vişneli Cheesecake
Hazırlanma Süresi : -
Pişirme Süresi : -
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kupta Vişneli Cheesecake Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Vişne sosu için

Kupta Vişneli Cheesecake

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Kan hücrelerini arttırmasıyla bilinen vişne, yemek ve içeceklerin içerisinde sık sık kullanılır. Özellikle sos haline getirilerek tatlıların lezzetini arttırır. Metabolizmayı hızlandırırken, sindirimin kolaylaşmasını da sağlar. Malzemeleriniz hazırsa, ev yapımı kupta vişneli cheesecake tarifine geçebiliriz.

  1. Yulaflı bisküvi ve tereyağını un kıvamında oluncaya kadar rondodan geçirin ve servis kavanozlarının tabanlarına paylaştırın.
  2. Bir kaşık yardımıyla bastırarak düzleştirin. Krem peynir, pudra şekeri, vanilya esansı ve kremayı geniş bir karıştırma kabına alın.
  3. Tüm malzeme iyice özdeşleşinceye kadar bir mikser yardımıyla çırpın. Karışımı bisküvilerin üzerine paylaştırıp buzdolabında 4 saat dinlendirin.
  4. Vişne sosu için, vişne ve toz şekeri geniş bir tencerede kaynatın. Şeker erimeye başladığında su ile açtığınız nişastayı ilave edip sos koyulaşıncaya kadar pişirin.
  5. Pişen sosu soğuyan cheesecake kavanozlarının üzerine paylaştırın. Buzdolabında 2 saat daha dinlendirin. Soğuk servis yapın.

    Dilerseniz, cheesecake tariflerine göz atarak yeni tatlar keşfedebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Kek Tarifleri Tatlı Tarifleri Çay Saati Tarifleri Meyveli Tatlı Tarifleri

Benzer Tarifler

Borcamda Kek
Japon Sufle Pankek
Piyano Kek
Elmalı Rulo Kek
Mozaik Kek
Red Velvet Kek