Evde tatlı keyfini doruklara taşıyacak huni kek tarifi, hem pratik hem de lezzetli bir seçenek sunuyor. Yumuşacık hamuru, hafif limon aroması ve kızartıldıktan sonra üzerine serpiştirilen pudra şekeriyle hazırlanan huni kek tarifi, çay saatlerinden kahvaltı sofralarına kadar her öğünde misafirlerinizi etkileyecek. Bu nefis tarif, hem görüntüsü hem de aromasıyla sofralarınıza şıklık katıyor. Peki; huni kek nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Tulumba Tatlısı tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon huni kek 280 kaloridir.
Malzemeler:
Kızartmak için:
Üzeri için:
Un Alternatifleri:
Süt Alternatifleri:
Şeker Alternatifleri:
Limon Aroması Alternatifleri:
Kızartma Yağı Alternatifleri:
Üzeri için Alternatifler: