Soslu Karnabahar Dilimleri
Deniz Aygün
10 Tarif       5 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 5 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Karnabaharı sadece çocuklara değil, yetişkinlere de sevdirecek bir tarif.

Soslu Karnabahar Dilimleri Tarifi İçin

Malzemeler

Soslu Karnabahar Dilimleri

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Karnabaharın dış yapraklarını temizleyip yıkadıktan sonra, bir parmak kalınlığında dilimliyoruz.
  2. Sarımsakları eziyoruz ve diğer tüm malzemelerle karıştırıp bir fırça yardımıyla karnabaharların üzerine sürüyoruz.
  3. Soslanmış karnabaharları önceden ısıtılmış 200 derece fırında 30 dakika pişiriyoruz.
  4. Arzu edilirse fırınlarken karnabaharların üzerine susam ya da çörek otu serpilebilir. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Sizden Sebze Yemeği Tarifleri Sizden Lezzetler Tuzlu Atıştırmalık Tarifler Farklı Sebze Yemekleri Soya Soslu Tarifler

Benzer Tarifler

Kıtır kabak cipsi
Vegan Ispanaklı Sufle
Ratatouille
Elma ve Mandalinalı Kereviz Yemeği
Yoğurtlu çam fıstıklı fırında bal kabağı
Kabak Sandal