Karnabahar Izgara
Özlem Yılmaz Turşak Mutfaksever bir anne, öğretmen, eğitim koçu, aile danışmanı. Her mutfağa açık.k
190 Tarif       31 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 5 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Karnabaharı kızartarak tüketmeyi seviyor musunuz? Biraz daha keyif ve lezzet katmaya ne dersiniz? 

Karnabahar Izgara Tarifi İçin

Malzemeler

Karnabahar Izgara

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Karnabaharları bütünlüğünü bozmadan iki parmak kalınlığında dikey olarak dilimlenir.
  2. Genişçe bir tencerede hafif diri kalacak şekilde tuzlu suda haşlanır.
  3. Suyu süzülerek yağlı kağıt serilmiş olan fırın tepsisine aktarılır.  
  4. Zeytinyağına baharatlar karıştırılır ve karnabaharın üstüne sürülür.  Çörekotu serpilir. 200 derece fırında pişirilir.
  5. Fırından alınan karnabaharın üstüne rendelenmiş kaşar peyniri ve çörekotu koyulur. Peynirler eriyip hafif kızarana kadar tekrar fırında pişirilir. Afiyetle ❤️

Tarif Kategorileri

Fırın Yemekleri Sizden Lezzetler Sebze Tarifleri Sizden Sebze Yemeği Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Kıtır kabak cipsi
Vegan Ispanaklı Sufle
Ratatouille
Elma ve Mandalinalı Kereviz Yemeği
Yoğurtlu çam fıstıklı fırında bal kabağı
Kabak Sandal