Fermente Mor Soğan
Buğse Oğan
3 Tarif       2 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 12 dakika
Pişirme Süresi : 1 dakika
Kaç Kişilik: 5 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Her yemeğin yanına yakışan, salataları süsleyen fermente soğan ✨Yapımı çok kolay sizde bu tarz tarifleri seviyorsanız mutlaka denemelisiniz💜 Instagram da da  beni takip etmek için @bugseshealthylife 

Fermente edilmiş gıdalar bize ne sağlar?

Fermente Mor Soğan Tarifi İçin

Malzemeler

Fermente Mor Soğan

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Soğanları ince ince yuvarlak olarak doğrayalım. 
  2. Tuz ile ovup 10 dakika kenarda bekletelim. 
  3. Kalan malzemeleri bir kasede karıştırıp soğanların olduğu kapta birleştirelim. 
  4. Kaşık yardımıyla iyice yedirelim.
  5. Kavanoza koyalım ve kapağını kapatıp, tüketmek için 1 gün buzdolabında bekletelim. Afiyet olsun.✨💜

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Sizden Lezzetler Sizden Sebze Yemeği Tarifleri Farklı Sebze Yemekleri Vejetaryen Yemekleri

Benzer Tarifler

Kıtır kabak cipsi
Vegan Ispanaklı Sufle
Ratatouille
Elma ve Mandalinalı Kereviz Yemeği
Yoğurtlu çam fıstıklı fırında bal kabağı
Kabak Sandal