Elma Ve Mandalinalı Kereviz Yemeği
Tuğçe Evrim YILMAZ Aşçı
75 Tarif       11 Takipçi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 3 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Kerevize şans vereceğiniz, lezzetli kereviz yemeği.👌

Elma Ve Mandalinalı Kereviz Yemeği Tarifi İçin

Malzemeler

Elma Ve Mandalinalı Kereviz Yemeği

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kereviz küp küp doğranır, kerevizin sapları ince ince kıyılır.
  2. Soğan, patates, elma, havuç istenilen ebatlarda küp küp doğranır. 
  3. Mandalina ve limonun suyu sıkılır. Tencereye zeytinyağı koyulur.
  4.  Zeytinyağı kızınca soğanlar eklenir yumuşayıncaya kadar karıştırılır.
  5.  Kereviz, patates, elma, havuç  eklenerek karıştırılır. 
  6. Kereviz sapları eklenir. 
  7. Suyu sıkılan mandalina ve limon suyu eklenir. Ilık ya da sıcak su eklenir. 
  8. Tuz eklenir. Kereviz yemeği pişmeye bırakılır. 
  9.  Yemeğiniz suyunu çekerse sıcak su ekleyerek kıvamını ayarlayabilirsiniz. Sıcak servis edilir.

Tarif Kategorileri

Elmalı Tarifler Farklı Sebze Yemekleri Sizden Sebze Yemeği Tarifleri

Benzer Tarifler

Kıtır kabak cipsi
Vegan Ispanaklı Sufle
Ratatouille
Yoğurtlu çam fıstıklı fırında bal kabağı
Kabak Sandal
Glutensiz Gökkuşağı Mücver