Mevsimin en taze ve lezzetli sebzeleriyle hazırlanan, aroması ve görüntüsüyle sofraları şenlendiren güveçte taze fasulye tarifi, hem pratik hem de besleyici bir ev yemeği alternatifi sunuyor. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz bu nefis güveçte taze fasulye tarifi, tereyağı ve zeytinyağı ile hafifçe kavrulmuş sebzelerle birleşerek fasulyenin doğal tadını ön plana çıkarıyor. Fırında veya ocakta kısık ateşte pişirildiğinde tüm lezzetler birbirine geçiyor ve ortaya aroması yoğun, sosu hafif koyu, yumuşacık bir yemek çıkıyor. Peki; güveçte taze fasulye nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Güveçte Orman Kebabı tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon güveçte taze fasulye kaç kaloridir?
Bir porsiyon güveçte taze fasulye 180 kaloridir.
Fasulye yerine:
Domates ve salça yerine:
Yağ alternatifi:
Soğan ve sarımsak alternatifi:
Baharat alternatifi: