Tereyağı Soslu Sebze Izgara
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Tereyağı Soslu Sebze Izgara Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sosu için

Tereyağı Soslu Sebze Izgara

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Sos için, oda ısısında yumuşatılmış tereyağını, yağsız tavada az kavurduğunuz dolmalık fıstıkları, limon suyu, sarımsakları, baharatları ve tuzu blender kabına alıp pürüzsüz olana kadar çekin.
  2. Sebzeleri istediğiniz ölçülerde kesip ısınmış ızgaraya alın. Üzerine fırça yardımıyla hazırladığınız sosu sürün.
  3. Kızarıncaya kadar pişirip servis tabağına alın. Sıcak servis yapın. Afiyet olsun. 

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Sebze Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Diyet Yemekleri

Benzer Tarifler

Karışık mantarlı, Stracciatella ve limonlu risotto
Salyangoz Yemeği
Patatesli Kabak Yemeği
Sucuklu kuru fasulye
Kapuska Yemeği
Bezelyeli sağlık içeceği