Taze Sarımsaklı Bakla Kavurması
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Taze Sarımsaklı Bakla Kavurması Tarifi İçin

Malzemeler

Taze Sarımsaklı Bakla Kavurması

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. İnce doğradığınız taze sarımsak ve piyazlık doğradığınız taze soğanı zeytinyağında soteleyin.
  2. Sebzeler yumuşamaya başladığında baklayı ekleyip 7-8 dakika daha soteleyin.
  3. Suyunu ilave edip tuz ve baharatlarla tatlandırın. Kısık ateşte baklalar yumuşayıncaya kadar pişirin.
  4. İnce kıyılmış dereotu ve naneyi ilave edip ocaktan alın. Kapağı kapalı olarak 10-15 dakika dinlendirdikten sonra ılık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Sebze Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Vegan Yemek Tarifleri Diyet Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Kış Türlüsü Tarifi
Borani Tarifi
Lokanta Usulü Etli Patates Yemeği Tarifi
Vişneli Zeytinyağlı Bamya Tarifi
Yeşil Börülce Yemeği Tarifi
Yer Elması Yemeği Tarifi