Soslu Kereviz Sapları
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 10 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Soslu Kereviz Sapları Tarifi İçin

Malzemeler

Soslu Kereviz Sapları

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kereviz saplarını yıkayıp kağıt havluyla kurulayın. 1.5 yemek kaşığı zeytinyağını tavada ısıtın. Kereviz saplarını yaklaşık 10 dakika çevirerek soteleyin.
  2. Krema, krem peynir, dövülmüş ceviz, zeytinyağı ve minik doğranmış yeşil zeytinleri bir kapta iyice karıştırın.
  3. Servis tabağına kereviz saplarını yerleştirin. Sos ile birlikte servis yapın.

 Dilerseniz, düşük kalorili cevizli kereviz salatası tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Sos Tarifleri Diyet Yemekleri Sebze Tarifleri Zeytinyağlı Yemek Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Kış Türlüsü Tarifi
Borani Tarifi
Lokanta Usulü Etli Patates Yemeği Tarifi
Vişneli Zeytinyağlı Bamya Tarifi
Yeşil Börülce Yemeği Tarifi
Yer Elması Yemeği Tarifi