Sebze Rosto
Hazırlanma Süresi : 10 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Sebze Rosto Tarifi İçin

Malzemeler

Sebze Rosto

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Sebzelerin çekirdeklerini temizleyin. Kabakları ortadan ikiye bölüp uzunlamasına dilimleyin. Biberleri 2 cm genişliğinde dilimleyin. Taze soğanları üç parçaya kesin.
  2. Soğanları elma dilimi şeklinde altışar dilime ayırın. Kabukları soyulmuş sarımsaklar, soğan, biber, kabak ve kiraz domatesleri fırın tepsisine alın.
  3. Riviera zeytinyağı, tuz, karabiber ve acı sosu bir kapta çırpın. Sebzelerin üzerine gezdirerek dökün ve harmanlayın.
  4. 200 derece fırında sebzeler yumuşayıp hafifçe kızarıncaya kadar pişirin. Servis yapın.

 Sebzenin yanında et kullanmak istiyorsanız, klasik rosto tarifine göz atabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Fırın Yemekleri Sebze Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Vegan Yemek Tarifleri Diyet Yemekleri

Benzer Tarifler

Kış Türlüsü Tarifi
Borani Tarifi
Lokanta Usulü Etli Patates Yemeği Tarifi
Vişneli Zeytinyağlı Bamya Tarifi
Yeşil Börülce Yemeği Tarifi
Yer Elması Yemeği Tarifi