Safranlı Kereviz
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Safranlı Kereviz Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Safranlı Kereviz

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Patates ve kerevizlerin kabuklarını soyup iri küp şeklinde doğrayın. Limonlu suda bekletin.
  2. Soğanı yemeklik doğrayıp tereyağıyla pembeleşinceye kadar kavurun. Safranı ekleyin.
  3. Havuç, patates, ince kıyılmış sarımsak ve kerevizleri tencereye ekleyip 5 dakika soteleyin.
  4. Tavuk suyunu ilave edin ve kısık ateşte sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirin. Tuz ve kremayı ekleyip karıştırın.
  5. Yemeği servis tabağına alın. Üzerine ince kıyılmış roka serpiştirerek sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Sebze Tarifleri Sulu Yemek Tarifleri Diyet Yemekleri

Benzer Tarifler

Karışık mantarlı, Stracciatella ve limonlu risotto
Salyangoz Yemeği
Patatesli Kabak Yemeği
Sucuklu kuru fasulye
Kapuska Yemeği
Bezelyeli sağlık içeceği