Portakallı Ve Havuçlu Sultani Bezelye
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Portakallı Ve Havuçlu Sultani Bezelye Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Portakallı Ve Havuçlu Sultani Bezelye

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Bezelyelerin uç kısımlarını temizleyin. Kaynayan suya sirke ekleyin ve bezelyeleri yumuşayıncaya kadar haşlayın. Havuçları haşlayın.
  2. Zeytinyağını tavada ısıtın. Rendelenmiş sarımsak ve portakal kabuğunu 2 dakika pişirin. Tuz, karabiber, bezelye ve havuçları ekleyip 4 dakika soteleyin.
  3. Dolmalık fıstıkları tavada kavurun ve bezelyeye ekleyip karıştırın. Servis tabağına aktarıp üzerine ince kıyılmış maydanoz serpiştirerek sıcak veya ılık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Vejetaryen Yemekleri Sebze Tarifleri Diyet Yemekleri Vegan Yemek Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Kış Türlüsü Tarifi
Borani Tarifi
Lokanta Usulü Etli Patates Yemeği Tarifi
Vişneli Zeytinyağlı Bamya Tarifi
Yeşil Börülce Yemeği Tarifi
Yer Elması Yemeği Tarifi