Pazı Kavurma
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pazı Kavurma Tarifi İçin

Malzemeler

Pazı Kavurma

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Pazı ve fesleğenleri temizleyip yıkayın ve doğrayın. Biberleri temizleyip zar şeklinde doğrayın.
  2. Soğan ve sarımsakları temizleyip kıyın. Zeytinyağını tencerede ısıtıp soğan ve sarımsakları şeker ile birlikte pembeleşinceye kadar kavurun.
  3. Pazı ve fesleğenleri ekleyip 1-2 dakika daha kavurun. Tuz ve baharatı ilave edip tatlandırın.
  4. Orta ateşte 15 dakika kadar pişirin. Pazıyı ocaktan indirmeye beş dakika kala mısırları ekleyin. Ocaktan alıp soğumaya bırakın. Servis tabağına alıp soğuk servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Vegan Yemek Tarifleri Sulu Yemek Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Diyet Yemekleri Sebze Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Karışık mantarlı, Stracciatella ve limonlu risotto
Salyangoz Yemeği
Patatesli Kabak Yemeği
Sucuklu kuru fasulye
Kapuska Yemeği
Bezelyeli sağlık içeceği