Maş Fasulyeli Enginar
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Maş Fasulyeli Enginar Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Üzeri için

Maş Fasulyeli Enginar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Enginarları yayvan bir tencereye dizin. Limon suyu, zeytinyağı ve tuzu bir kasede karıştırıp enginarların üzerine gezdirin.
  2. Suyunu ilave edip kapağı kapalı olarak enginarlar tamamen yumuşayıncaya kadar pişirin. Üzeri için haşlanmış maş fasulyesini geniş bir karıştırma kabına alın.
  3. Küp doğradığınız közlenmiş kırmızı biber ve ince kıydığınız yeşillikleri ilave edin. Zeytinyağını ilave edip tuz ve baharatlarla tatlandırın.
  4. Pişen enginarları bir servis tabağına alın. Maş fasulyeli harcı üzerlerine paylaştırıp servis yapın. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Salata Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Vegan Yemek Tarifleri Sebze Tarifleri Diyet Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Kış Türlüsü Tarifi
Borani Tarifi
Lokanta Usulü Etli Patates Yemeği Tarifi
Vişneli Zeytinyağlı Bamya Tarifi
Yeşil Börülce Yemeği Tarifi
Yer Elması Yemeği Tarifi