Kereviz Kalye
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kereviz Kalye Tarifi İçin

Malzemeler

Kereviz Kalye

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Küçük parçalar şeklinde doğranmış eti tencereye alıp orta ateşte bıraktığı suyu çekene kadar kavurun.
  2. Yarım ay şeklinde doğranmış soğanları ve tereyağını ekleyip 5 dakika daha kavurun. Tuz ve karabiberle tatlandırın.
  3. Kerevizlerin kabuğunu soyup yarım halka şeklinde doğrayın. Ete ekleyip kavurmaya devam edin.
  4. Sıcak et suyunu ilave edip tencerenin kapağını kapatın. Haşlanmış nohut ve üzüm pekmezini ekleyip pişirmeye devam edin. 30-35 dakika pişirip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Diyet Yemekleri Sebze Tarifleri Sulu Yemek Tarifleri Et Tarifleri

Benzer Tarifler

Kış Türlüsü Tarifi
Borani Tarifi
Lokanta Usulü Etli Patates Yemeği Tarifi
Vişneli Zeytinyağlı Bamya Tarifi
Yeşil Börülce Yemeği Tarifi
Yer Elması Yemeği Tarifi