Kaparili Ve Mantarlı Kış Yemeği
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kaparili Ve Mantarlı Kış Yemeği Tarifi İçin

Malzemeler

Kaparili Ve Mantarlı Kış Yemeği

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Mantarların sadece sap kısımlarını kesip nemli bir bezle silin. Ispanak köklerini yıkayıp süzün.
  2. Zeytinyağını tencerede ısıtıp arpacık soğanlarını kavurun. Küp doğranmış domatesi, doğranmış kurutulmuş domatesi ve salçayı ekleyin.
  3. Kavurmaya devam edin. Ispanak köklerini, mantarı, defne yapraklarını ve kapariyi ilave edin. Bir bardak sıcak suyu ekleyin.
  4. Orta ateşte, 15 dakika pişirin. Ocaktan alın, sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Öğle Yemeği Sebze Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Sulu Yemek Tarifleri Diyet Yemekleri

Benzer Tarifler

Kış Türlüsü Tarifi
Borani Tarifi
Lokanta Usulü Etli Patates Yemeği Tarifi
Vişneli Zeytinyağlı Bamya Tarifi
Yeşil Börülce Yemeği Tarifi
Yer Elması Yemeği Tarifi