Fırında Güz Sebzeleri
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Fırında Güz Sebzeleri Tarifi İçin

Malzemeler

Fırında Güz Sebzeleri

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle


Sebzeli yemek tarifleri arasında iyi bir seçim.

Patatesleri soyup tencereye alın. Üzerini örtecek kadar su ve safranı ilave edip diri kıvamda haşlayın. Süzüp halka şeklinde dilimleyin. Mantarları temizleyip dilimleyin. Soğanları soyup doğrayın. Kekiği temizleyip kıyın.

Küçük fırın kalıplarını yağlayıp sırasıyla patates, ceviz, soğan, mantar ve patates dilimlerini kat kat yerleştirin. Kalan tereyağını küçük doğrayıp üzerlerine paylaştırın. Peynir ve kekiği serpiştirip önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında pişirin. Sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Karışık mantarlı, Stracciatella ve limonlu risotto
Salyangoz Yemeği
Patatesli Kabak Yemeği
Sucuklu kuru fasulye
Kapuska Yemeği
Bezelyeli sağlık içeceği