Ayvalı Kereviz
Hazırlanma Süresi : 30 dakika
Pişirme Süresi : 35 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç

Ayvanın özellikle reflüsü olanlar için çok faydalı olduğunu biliyor muydunuz? Malzemeler hazırsa, ayvalı kereviz tarifi için detaylara geçebiliriz.

Ayvalı Kereviz Tarifi İçin

Malzemeler

Ayvalı Kereviz

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Kereviz ve ayvanın kabuğunu soyup iri doğrayın ve limonlu suda bekletin. Kereviz saplarını 2 cm kalınlığında doğrayın. 
  2. Soğanın kabuğunu soyup küp şeklinde doğrayın ve zeytinyağında pembeleşinceye kadar kavurun.
  3. Kereviz, ayva, kereviz sapı ve havucu ekleyip 3 dakika kavurun. Üzerine portakal suyu ve sıcak suyu ilave edin. 
  4. Tuz ekleyip kısık ateşte kapağı kapalı olarak yumuşayıncaya kadar pişirin. Ilık servis yapın.

Tarif Kategorileri

Sulu Yemek Tarifleri Vegan Yemek Tarifleri Diyet Yemekleri Vejetaryen Yemekleri Sebze Tarifleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Karışık mantarlı, Stracciatella ve limonlu risotto
Salyangoz Yemeği
Patatesli Kabak Yemeği
Sucuklu kuru fasulye
Kapuska Yemeği
Bezelyeli sağlık içeceği