Acılı Lahana Çitisi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Acılı Lahana Çitisi Tarifi İçin

Malzemeler

Acılı Lahana Çitisi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Lahana yapraklarını iri parçalar şeklinde doğrayın. Et bulyonu ufalayıp tuz, kırmızı pul biber, limon suyu ve portakal kabuğu ile karıştırıp büyük bir buzdolabı poşetine alın.
  2. Lahanaları poşete ekleyip hava almayacak şekilde ağzını sıkıca kapatın. Çamaşır çitiler gibi çitileyip lahanaların ezilmesini sağlayın. Suyunu süzüp tabağa alın. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Akşam Yemeği Sebze Tarifleri Pratik Yemek Tarifleri

Benzer Tarifler

Kış Türlüsü Tarifi
Borani Tarifi
Lokanta Usulü Etli Patates Yemeği Tarifi
Vişneli Zeytinyağlı Bamya Tarifi
Yeşil Börülce Yemeği Tarifi
Yer Elması Yemeği Tarifi