Sebze Güveç
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 25 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Sebze Güveç Tarifi İçin

Malzemeler

Sebze Güveç

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Patlıcanı alacalı soyduktan sonra yuvarlak dilimleyin. Kabağın kabuğunu kazıyıp yuvarlak doğrayın.
  2. Domatesleri, biberleri ve havucu yuvarlak doğradıktan sonra derin bir kaba alıp zeytinyağı, tuz, karabiber, fesleğen ve kekiği ilave edip harmanlayın.
  3. Mini güveç kaplarına 1 patlıcan, 1 kabak, 1 domates, 1 havuç ve 1 biber sıralamasıyla dizin.
  4. Üzerine kaşar peyniri serpip önceden ısıtılmış 180-200 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. Servis yapın.

Videolu anlatımıyla etli güveç tarifine buradan ulaşabilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Vejetaryen Yemekleri Fırın Yemekleri Diyet Yemekleri Sebze Tarifleri

Benzer Tarifler

Haşlamadan Fırında Brokoli
Güveçte Mantar Sote
Fırında İstiridye Mantarı
Kiremitte Mantar
Mikrodalgada Makarna
Mikrodalgada Patates