SİTEDE GÖR
Anasayfa
Tarifler
Fırın Yemekleri
Fırında Otlu Mantar Güveç
Fırında Otlu Mantar Güveç
Güncelleme tarihi:
08 Aralık 2020
Hazırlanma Süresi :
25 dakika
Pişirme Süresi :
30 dakika
Kaç Kişilik:
6 Kişilik
Malzemelere Geç
Yapılış Adımlarına Geç
Fırında Otlu Mantar Güveç Tarifi İçin
Malzemeler
200 g mantar
8-10 dal dereotu
8-10 dal maydanoz
Nane
Kekik
1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
Tuz
1 tatlı kaşığı tereyağı
Karabiber
Fırında Otlu Mantar Güveç
Nasıl Yapılır
Fotoğrafları Gizle
Fotoğrafları Göster
Mantarları ince ince doğrayın. İki adet orta boy güvece paylaştırın. Üzerlerine tuz, karabiber ve tereyağını ekleyin.
Maydanoz ve dereotunu doğrayın. Rendelenmiş kaşar peyniri ile karıştırın. Peynirli ve otlu harcı mantarların üzerine yayın.
Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin. Fırından çıkardıktan sonra servis yapın.
Tarif Kategorileri
Fırın Yemekleri
Mantarlı Tarifler
Diyet Yemekleri
Vejetaryen Yemekleri
Öğle Yemeği
Benzer Tarifler
Beşamel Soslu Fırın Tavuk Tarifi
Fırında Baharatlı Patates Tarifi
Beşamelli Kıymalı Güveç Tarifi
250 Gram Kıymayla Patates Musakka Tarifi
Portakallı Ördek Tarifi
Kaşarlı Karnıyarık Tarifi