Fırında Otlu Mantar Güveç
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Fırında Otlu Mantar Güveç Tarifi İçin

Malzemeler

Fırında Otlu Mantar Güveç

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Mantarları ince ince doğrayın. İki adet orta boy güvece paylaştırın. Üzerlerine tuz, karabiber ve tereyağını ekleyin.
  2. Maydanoz ve dereotunu doğrayın. Rendelenmiş kaşar peyniri ile karıştırın. Peynirli ve otlu harcı mantarların üzerine yayın.
  3. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında üzerleri kızarıncaya kadar pişirin. Fırından çıkardıktan sonra servis yapın.

Tarif Kategorileri

Fırın Yemekleri Mantarlı Tarifler Diyet Yemekleri Vejetaryen Yemekleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Beşamel Soslu Fırın Tavuk Tarifi
Fırında Baharatlı Patates Tarifi
Beşamelli Kıymalı Güveç Tarifi
250 Gram Kıymayla Patates Musakka Tarifi
Portakallı Ördek Tarifi
Kaşarlı Karnıyarık Tarifi