Karışık Ege Otları Kavurması
Karışık ege otları kavurması
Hazırlanma Süresi : 25 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Karışık Ege Otları Kavurması Tarifi İçin

Malzemeler

Servis için

Karışık Ege Otları Kavurması

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Yemeklik doğradığınız soğanları zeytinyağında kavurun. İri doğradığınız kurutulmuş acı biberi ekleyip hafif kızartın. Önceden yıkayıp doğradığınız otları ilave edin ve orta ateşte pişene kadar kavurun. Tuz ve karabiber ile tatlandırın. Ocaktan alıp ılındıktan sonra servis tabağına aktarın ve üzerine sarımsaklı yoğurt gezdirip servis yapın.

Tarif Kategorileri

Diyet Yemekleri Ege Mutfağı Yemekleri Salata ve Meze Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Sebze Tarifleri Salata Tarifleri Yöresel Tarifler Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Yumurtasız Mücver
Zeytinyağlı Yer Elması
Fırında Mücver Tarifi
Garnitürlü Enginar Tarifi
Kabak Diblesi Tarifi
Kabak Kalye