Buharda Sübye (Anasonlu)
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 20 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Buharda Sübye (Anasonlu) Tarifi İçin

Malzemeler

Buharda Sübye (Anasonlu)

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Sübye ve sebzeleri buhar tenceresinde 1 saat kadar pişirin. (Pişirirken 3-4 adet yıldız anasonu sübyelerin üstüne atın). 2’ye kesilmiş greyfurtu sübyelerin içine atın. Elinizle yumuşaklığına bakın ve yeterli gördüğünüzde ayrı bir sos kasesinde sızma zeytinyağının içine yıldız anasonları, taze kekikleri, doğranmış lime ve limon dilimlerini, limon suyu ile yeterli miktardaki deniz suyu tuzunu ekleyip karıştırın. Doğranmış ılık sübyelerin üzerine döküp karıştırın ve servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Balık Yemekleri

Benzer Tarifler

Pırasa Diblesi Tarifi
Portakallı Pırasa Yemeği Tarifi
Karnabahar Graten Tarifi
Çıtır Brokoli Tarifi
Karamelize Sebzeli Mantar Sote Tarifi
Portakallı Ispanak Kökü Tarifi