Ballı Ve Cevizli Sıcak Pancar
Hazırlanma Süresi : 5 dakika
Pişirme Süresi : 12 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Ballı Ve Cevizli Sıcak Pancar Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sosu için

Ballı Ve Cevizli Sıcak Pancar

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Pancar otlarını yıkayıp kalın doğrayın. Pancarların kabuklarını soyun ve dilimleyin. Tavayı ısıtıp zeytinyağı, pancar, rendelenmiş limon kabuğu ve suyu ekleyin. Kapağını kapatarak pancarlar yumuşayıncaya kadar 10-12 dakika pişirin. Gerekirse su ilavesi yapın. Pancar otunu ekleyip 1-2 dakika daha pişirin. Ocaktan alın. Sos için gerekli malzemeleri karıştırıp pancara ekleyin. Tuz, karabiber ekleyip servis tabağına alın. Pecan cevizi ve susam serpiştirip sıcak servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Vejetaryen Yemekleri Meze Tarifleri Atıştırmalık

Benzer Tarifler

Pırasa Diblesi Tarifi
Portakallı Pırasa Yemeği Tarifi
Karnabahar Graten Tarifi
Çıtır Brokoli Tarifi
Karamelize Sebzeli Mantar Sote Tarifi
Portakallı Ispanak Kökü Tarifi