Bezelye Mezesi
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 15 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Bezelye Mezesi Tarifi İçin

Malzemeler

Bezelye Mezesi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

Bezelyeleri sıcak suya ekleyip 10 dakika haşlayın. Turşu, yeşil zeytin, dereotu ve bezelyeyi mümkün olduğu kadar minik doğrayın. Havucu jülyen kesin. Tüm malzemeyi büyük bir kasede karıştırın. Zeytinyağı, limon suyu, pul biber ve tuz ile tatlandırın. Servis yapın.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Vegan Yemek Tarifleri Meze Tarifleri Vejetaryen Yemekleri Zeytinli Tarifler

Benzer Tarifler

Turp Mezesi
Patates Tarator
Hatay Usulü Humus Tarifi
Fasulye Piyazı
Kebapçı Usulü Soğan Mezesi
Yoğurtlu Salatalık Mezesi