Kuşhane Fasulyesi
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Kuşhane Fasulyesi Tarifi İçin

Malzemeler

Kuşhane Fasulyesi

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Fasulyeyi temizleyip ortadan ikiye kesin. Sıvıyağı bir tencerede kızdırın. Fasulyeyi ara sıra tahta kaşıkla karıştırarak 7-8 dakika kavurun.
  2. Güvecin ortasına yarım domatesi yerleştirin. Boş kalan yerlerine fasulyeleri dizin. 
  3. Eti fasulyenin yağında kavurup yağla beraber güvece ekleyin. Soğanları temizleyip piyazlık doğrayın ve etin üzerine serpiştirin.
  4. Tuz ve su ekleyip kapağı kapalı olarak orta ateşte 40 dakika pişirin. Servis tabağına ters çevirip sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Akşam Yemeği Kırmızı Et Yemekleri Bayram Yemekleri Et Tarifleri Farklı Sebze Yemekleri Diğer Tarifler

Benzer Tarifler

Bayram Çorbası
Et Salatası
Et Paçası
Ciğer yahni
Kağıtta Dana Dil
Saksı kebabı