Horhor Kebabı
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 1 saat 10 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Horhor Kebabı Tarifi İçin

Malzemeler

Horhor Kebabı

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle


Enginarları temizleyin. Arpacık soğanları soyun. Patates ve havucu temizleyip küp küp doğrayın.

Bir tencerede tereyağı ve zeytinyağını kızdırın. Soğanları ilave edip soteleyin. Eti ekleyin. Suyunu salıp çekinceye kadar pişirin. 1 tatlı kaşığı un serpip karıştırın ve 1-2 dakika daha kavurun. Havuç, patates, bezelye ve 1 su bardağı su ilave edip 30 dakika kısık ateşte pişirin. Suyu azalırsa bir miktar daha su ekleyin.

Enginarlara 2 bardak su, 3 kaşık sıvıyağ, yarım limonun suyu ve yarım tatlı kaşığı un ilave edip kısık ateşte 30 dakika pişirin. Tepsiye dizip hazırladığınız iç malzemeyi enginarların ortasına paylaştırın. Üzerlerine rendelenmiş kaşarpeyniri serpip 10 dakika fırınlayın.

Video yemek tarifleri bölümümüzü de ziyaret etmeyi unutmayın.

 

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler MasterChef Tarifleri Sebze Tarifleri Bayram Yemekleri Kebap Tarifleri Et Tarifleri Kırmızı Et Yemekleri Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Bayram Çorbası
Et Salatası
Et Paçası
Ciğer yahni
Kağıtta Dana Dil
Saksı kebabı