Fırında Sebzeli Koyun But
Hazırlanma Süresi : 20 dakika
Pişirme Süresi : 50 dakika
Kaç Kişilik: 6 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Fırında Sebzeli Koyun But Tarifi İçin

Malzemeler

Fırında Sebzeli Koyun But

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Bir çay bardağı sıvıyağ, tuz, karabiber ve kırmızıbiberi derin bir kapta karıştırın.
  2. Koyun butunu 7-8 yerinden bıçakla delip hazırladığınız sosa bulayın ve fırın tepsisine yerleştirin.
  3. Önceden ısıtılmış 160 dereceye ayarlı fırında 25 dakika pişirin. 
  4. Havuç, patates ve mantarları temizleyip doğrayın. Tuz, karabiber ve kalan sıvıyağı ekleyip harmanlayın.
  5. Tepsiyi fırından alıp sebzeleri etin kenarına yayın. Tepsinin üzerini alüminyum kağıtla kaplayın ve 25 dakika daha pişirin. Sıcak olarak servis yapın. Afiyet olsun.

Tarif Kategorileri

Diğer Tarifler Akşam Yemeği

Benzer Tarifler

Bayram Çorbası
Et Salatası
Et Paçası
Ciğer yahni
Kağıtta Dana Dil
Saksı kebabı