Pide Arası Sucuk Ve Sosis
Hazırlanma Süresi : 35 dakika
Pişirme Süresi : 40 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Pide Arası Sucuk Ve Sosis Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Pide hamuru için

Cevizli pesto sos için

Pide Arası Sucuk Ve Sosis

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Pide hamuru için un, tuz, karbonat, su ve eritilmiş ılık tereyağını hamur yoğurma kabına alın. Pürüzsüz bir hamur yoğurun.
  2. Üzerini örtüp 30 dakika bekletin. Hamuru 4 eşit bezeye ayırın. Bezeleri merdane ile incecik açın ve yağlanmış teflon tavada iki taraflı çevirerek pişirin.
  3. Domatesleri soyup küp şeklinde doğrayın. Soğanı temizleyip kıyın. 2 çorba kaşığı zeytinyağını tavada ısıtıp soğanı soteleyin.
  4. Domatesi ekleyip kavurun. Tuz ve karabiberle tatlandırıp suyunu iyice çekene kadar pişirin.
  5. Sosis ve sucukları kalan zeytinyağına bulayıp ızgarada veya mangalda pişirin. Domatesli sosu pidelerin üzerine paylaştırıp sosis ve sucukları ilave edin. Pideleri ikiye katlayın.
  6. Pesto sos için, sarımsakları soyun. Maydanoz ve dereotonu temizleyip kıyın.
  7. Maydanoz, dereotu, kaşar peyniri, zeytinyağı, ceviz, sarımsak, toz kırmızı biber ve tuzu robotta ezin. Pide ile servis yapın.

Tarif Kategorileri

Öğle Yemeği Atıştırmalık Sandviç Tarifleri Kahvaltılık Tarifler Pide Tarifleri Hamur İşi Tarifleri

Benzer Tarifler

Köfteli Sandviç
Enginarlı sandviç
Somonlu kruvasan sandviç
Kruvasan sandviç
Sakallı Sandviç
Hangover Tostu