Knafeh bi ka'ak (ekmek arası künefe) tarifi ile hem Lübnan sokak lezzetlerini evinize taşıyabilir hem de misafirlerinizi sıra dışı bir tatlı deneyimiyle şaşırtabilirsiniz. Bu tarif, çıtır susamlı ekmeğin içinde eriyen peynir ve hafif şerbetin birleşimiyle her lokmada hem göze hem damağa hitap ediyor. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz knafeh bi ka'ak (ekmek arası künefe) tarifi, kahve saatlerinden özel davetlere kadar tüm sofralara renk ve özgünlük katıyor. Peki; knafeh bi ka'ak (ekmek arası künefe) nasıl yapılır? İşte tarifi ve malzemeleri...
Kızartılmış Kıbbe tarifine göz atabilirsiniz.
Bir porsiyon knafeh bi ka'ak (ekmek arası künefe) 450 kaloridir.
Kadayıf Tabanı için:
Peynir Katmanı için:
Şerbet için:
Servis için: