Humuslu, Marullu Ve Biftekli Sandviç
Hazırlanma Süresi : 15 dakika
Pişirme Süresi : 30 dakika
Kaç Kişilik: 4 Kişilik
  Malzemelere Geç   Yapılış Adımlarına Geç
Humuslu, Marullu Ve Biftekli Sandviç Tarifi İçin

Malzemeler

Malzemeler

Sos için

Humus için

Humuslu, Marullu Ve Biftekli Sandviç

Nasıl Yapılır Fotoğrafları Gizle

  1. Humus için, haşlanmış nohutları ezerek püre haline getirin. Sarımsağı havanda ezerek nohut püresine ilave edin. Tahin, limon suyu ve suyu ekleyip karıştırarak ezmeye devam edin.
  2. Tuzla tatlandırın. Bifteklerin üzerine sürmek için sarımsağın kabuğunu soyup ezin. Tuz ve karabiber ekleyin. Hazırladığınız karışımı bifteklerin her iki yüzüne de sürün. Sos için, hardal ve sirkeyi çukur bir kaba alıp çatalla iyice çırpın.
  3. Sızma zeytinyağını azar azar ekleyip sosu çırpmaya devam edin. Biftekleri ızgarada pişirin. Marul yapraklarının üzerine hazırladığınız sosu gezdirin. Ekmekleri enine kesip ızgarada hafifçe pişirin.
  4. Dört ekmek parçasının üzerine humus sürün. Marul yaprakları ve biftekleri ekleyip diğer ekmek parçasının üzerine kapatın. Servis yapın.

Dilerseniz, yüksek proteinli biftekli sandviç tarifini de deneyebilirsiniz.

Tarif Kategorileri

Et Tarifleri Sandviç Tarifleri Öğle Yemeği

Benzer Tarifler

Köfteli Sandviç
Enginarlı sandviç
Somonlu kruvasan sandviç
Kruvasan sandviç
Sakallı Sandviç
Hangover Tostu